Mandle v mléčné čokoládě se skořicí, dražé, 150 g

Nasucho pražené mandle z Kalifornie obalené v mléčné čokoládě a nejlepší cejlonské skořici jsou jedním z bestsellerů naší značky. Neodolatelná chuť této dokonale vyvážené kombinace vyhrála mezinárodní ocenění Great Taste.

Mikrovrstvy té nejlepší čokolády postupně se rozpouštějící na jazyku se mísí s omamnou a jemnou chutí opravdové skořice a křupavé mandle. Koncert, který se vám rozehraje v ústech v momentě, kdy se chuti propojí, je impozantní. Ubezpečujeme vás, že v momentě, kdy je ochutnáte, už je budete chtít mít stále po ruce. Zabaleno v krabičce s motivem posvátné geometrie, která dodává ještě vyšší vibrace.

Dostupnost Skladem (5 ks)
Možnosti doručení
Kód: C110
205 Kč / ks 183,04 Kč bez DPH
Mandle v mléčné čokoládě se skořicí, dražé, 150 g
prazska cokolada steiner & kovarik 74 3 pg mandle v mlecne cokolade a skorici
Novinka

Sladké a křupavé nasucho pražené mandle plné kalifornského slunce jsme u nás obalili do několika desítek mikrovrstev vysoce kvalitní mléčné čokolády a doladili jsme je skvělou cejlonskou skořici. Koncert, který tato kombinace rozehraje ve vašich chuťových buňkách, je omamující a vysoce návykový. Není divu, že tato harmonická chuť okouzlila i náročné porotce na londýnském Great Taste Award.

Výroba čokolády sahá až do dob Olméků a Aztéků. Čokoláda byla výsadou vládců a kněžích a vyrábí se z kakaových bobů, které se k nám dostaly až s proslulými mořeplavci. Kakao je superpotravina a je skvělým zdrojem železa, které je nezbytné pro správné fungování oběhové soustavy. Obsahuje i velké množství hořčíku. Z minerálů dále obsahuje vápník, síru, chrom, mangan a zinek. Kakao má v sobě velmi kvalitní flavonoidy, a tak účinkuje jako silný antioxidant, jehož pozitivní působení na kardiovaskulární systém zesiluje vysoký obsah železa. Účinky kakaa jsou opravdu blahodárné a můžeme říci, že pravidelná konzumace přinejmenším pomůže ochránit před stresem, udržet tlak i hladinu cholesterolu v normě, vylepší náladu, uvolní svaly, urychlí regeneraci jater a v jisté míře bude v organismu působit i protizánětlivě a v neposlední řadě i jako antivirotikum.

Pravá cejlonská skořice má světlou barvu a lehce ovocnou vůni. Obsahuje celou řadu účinných a zdraví prospěšných látek. Je prokázán prospěšný vliv skořice na snižování hladiny cukru v krvi a má silné protizánětlivé účinky,pomáhá tělu zbavit se infekcí a udržet zdravé buňky.
Staňte se i Vy součástí našeho čokoládového příběhu a oslaďte si Vaše příjemné chvíle.

Složení: Mléčná čokoláda (min. 70 %): obsah kakaové sušiny nejméně 35 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma: přírodní vanilka), mandle pražené – jádra (min. 17 %), skořice cejlonská (min. 0,7 %). Může obsahovat arašídy, lepek, vejce a suché skořápkové plody.  Uchovávejte v chladu a suchu. Vyrobeno ručně v České republice.

Energetické hodnoty pro 100 g: Energetická hodnota - 2320 kJ/ 554 kcal; Tuky - 36,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 15,3 g; Sacharidy - 48,3 g, z toho cukry - 43,1 g; Bílkoviny - 9,3 g; Sůl - 0,2 g.

Tento výrobek neobsahuje lepek.

Výrobce: Pražská čokoláda s.r.o. | K Sadu 754/2b, 18200 Praha 11