Mandle v hořké čokoládě s kakaem, 150 g

Jedinečná chuť nasucho pražených kalifornských mandlí v hořké čokoládě v kakau. Tato variace zvýrazňuje chuť a poskytne milovníkům horké čokolády úplně nový pohled na tuto elementární surovinu.

Jedinečná chuť naprosto učarovala našim zákazníkům. Mandle uchvátily navíc i porotu složenou z 500 kulinářských expertů, kteří každoročně udělují prestižní britské ocenění dobrého jídla a pití – The Great taste.

Dostupnost Skladem
Možnosti doručení
Kód: C108
229 Kč / ks 204,46 Kč bez DPH
Mandle v hořké čokoládě s kakaem, 150 g
cokolada steiner & kovarik 128 5 pg mandle v cokolade a kakau
Novinka

Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů. Kakao obecně je skvělým zdrojem železa, které je nezbytné pro správné fungování oběhové soustavy. Obsahuje i velké množství hořčíku, o jehož prospěšnosti asi nemusíme mluvit, protože se rozebírá téměř denně ve všech médiích.

Z minerálů obsahuje ještě vápník, síru, chrom, mangan i zinek. Kakao má v sobě velmi kvalitní flavonoidy, a tak účinkuje jako silný antioxidant – pozitivní působení na kardiovaskulární systém zesiluje vysoký obsah železa. Můžeme říci, že pravidelná konzumace přinejmenším pomůže ochránit před stresem, udržet tlak i hladinu cholesterolu v normě, vylepší náladu, uvolní svaly, urychlí regeneraci jater a v jisté míře bude v organismu působit i protizánětlivě a jako antivirotikum.

Složení: 

Hořká čokoláda (min. 70 %): obsah kakaové sušiny nejméně 53 % (cukr, kakaové boby, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma: pravá vanilka), mandle pražené — jádra (min. 17 %), kakaový prášek (min. 0,7 %). Může obsahovat mléko, arašídy a suché skořápkové plody. Uchovávejte v chladu a suchu. Vyrobeno ručně v České republice.

Energetické hodnoty pro 100 g:

Energetická hodnota - 2341 kJ/ 560 kcal; Tuky - 39,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 17,3 g; Sacharidy - 40,2 g, z toho cukry - 33,7 g; Bílkoviny - 9,0 g; Sůl - 0,01 g.

Tento výrobek neobsahuje lepek.

 

 

Výrobce: Pražská čokoláda s.r.o. | K Sadu 754/2b, 18200 Praha 8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: